© 2024 Jevtovic Cars d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

Novi GLE

Novi GLE

Dostupni modeli

Cenovnik

Sledeći korak do Vašeg automobila iz snova: cenovnik Mercedes-Benz GLE-a sadrži sve potrbne informacije i detalje.

Spoljašnost

Spoljašnost GLE modela.

Novi GLE je više od samo jedne unutrašnjosti: optimizovani dizajn prednjeg dela sa novom rešetkom hladnjaka naglašava njegov dinamični SUV karakter. Opciono dostupni 22-inčni naplatci od lake legure i svetao panoramski krov oličavaju visok nivo udobnosti vožnje čak i na prvi pogled. Dozvolite sebi da budete impresionirani prefinjenim detaljima: ambijentalno osvetljenje, animirani Mercedes-Benz uzorak koji se projektuje na tlo kada se otvore vrata.

Unutrašnjost

Unutrašnjost novog GLE modela.

Unutrašnjost novog GLE-a inspiriše prvoklasnim komforom i visokokvalitetnim materijalima za Vaš odličan osećaj. Opremljen novim multifunkcionalnim upravljačem sa tri kraka i najnovijom generacijom MBUX-a, GLE nudi odličan komfor pri radu na svakom putovanju.

Oprema

Najvažnije karakteristike opreme GLE-a.

MERCEDES-AMG

Mercedes-AMG GLE.

Novi dizajn zrači nezadrživom željom za kretanjem, čak i na prvi pogled. Sportski izgled nije obezbeđen samo prepoznatljivim prednjim poklopcem motora sa rešetkom hladnjaka specifičnom za AMG i naplatcima u veličinama do 55,9 cm (22 inča). Još jedna karakteristika specifična za AMG je opcioni projektor logotipa, koji projektuje AMG amblem na tlo kada se otvore prednja vrata. Nova prednja svetla obezbeđuju da vozač može da vidi u mraku, a zadnja svetla osiguravaju da se Mercedes-AMG GLE vidi u svakoj situaciji.

Doživite ga na putu

Probna vožnja GLE SUV

Pošaljite nam zahtev za probnu vožnju i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Obrazac za probnu vožnju

Učitavanje

Molimo pričekajte dok se obrazac učitava...

Hvala za Vaš upit!

Kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Došlo je do greške.

Molimo pokušajte ponovo.