© 2024 Jevtovic Cars d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

Nova G-Klasa

Nova G-Klasa

Spoljašnost

Spoljašnost potpuno nove Mercedes-Benz G-Klase.

Jača od vremena: G-Klasa je oduvek bila simbol vrhunskih offroad performansi, a njen dizajn odražava ovo nasleđe. Robustan prednji kraj, istaknuti rezervni točak na zadnjim vratima i upečatljive obloge luka točkova doprinose njegovom kultnom izgledu, čineći ga nepogrešivo G-Klasom. Otkrijte glavne karakteristike spoljašnjeg dizajna Mercedes-Benz G-Klase, dostupne u tri različite linije: PROFESSIONAL, EXCLUSIVE, i sportske AMG linije.

Spoljašnost

Unutrašnjost potpuno nove Mercedes-Benz G-Klase.

Novi dizajn upravljača

Elegantna kožna presvlaka čini novi multifunkcionalni sportski upravljač vrhunskm detaljem u unutrašnjosti. Koristite kontrolne table na dodir za upravljanje najvažnijim funkcijama vozila bez skidanja ruku sa upravljača.

MBUX

MBUX nudi transformativno info-zabavno iskustvo. Lako se kontroliše glasom ili dodirom, neprimetno je utkan u Vaš digitalni život. Sa prilagodljivim stilovima prikaza, MBUX se razvija sa svakim putovanjem, inteligentno se prilagođavajući jedinstvenim preferencama svakog vozača.

Offroad ekran

Pristupite detaljnoj animaciji Vaše vožnje na multimedijalnom ekranu, koji prikazuje stepen nagiba, ugao nagiba i tehnička podešavanja, pomažući u preciznoj proceni i izvođenju offroad manevara vožnje.

Providan poklopac motora

Virtuelni prikaz prikazuje oblast direktno ispred Vašeg vozila kada vozite van puta. Ovo Vam omogućava da pouzdano i bezbedno manevrišete oko prepreka – takođe i na neravnom terenu. Izračunato na osnovu slika kamere, poklopac motora izgleda providan na multimedijalnom ekranu. U tu svrhu, vizuelizacija budućeg puta pomaže da se izabere optimalan put koji treba slediti.

Ambijentalno osvetljenje za ventilacione otvore

Osvetljeni otvori za ventilaciju transformišu ambijent u kabini sa blistavim prikazom od 64 boje, obezbeđujući da svaka vožnja bude posebna i prilagođena Vašem raspoloženju.

Ručka za suvozača na instrument tabli

Čuvena ručka Mercedes-Benz G-Klase, postavljena na kontrolnoj tabli za putnika na prednjem sedištu, dizajnirana je za avanturističke offroad trenutke, dajući sigurnost na izazovnim terenima.
Oprema

Najvažnije karakteristike opreme potpuno nove Mercedes-Benz G-klase.

Saznajte više o dodatnoj dostupnoj opremi za potpuno novu Mercedes-Benz G-klasu.
Doživite je na putu

Probna vožnj G-Klase

Pošaljite nam zahtev za probnu vožnju G-Klase, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.