© 2024 Jevtovic Cars d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

Mercedes-AMG SL 63 S E
PERFORMANCE

Mercedes-AMG SL
63 S E
PERFORMANCE

Spoljašnost

Nikada ranije niste videli ovakav Mercedes-AMG SL.

Otkrijte dizajn koji oduzima dah novog Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE u njegovom jedinstvenom obliku. SL 63 S E PERFORMANCE iz Mercedes‑AMG-a: novo izdanje automobilske ikone vraća se svojim korenima sa praktičnom konfiguracijom sedišta 2+2,[3]klasičnim mekim krovom od tkanine i moćnim, dinamičnim karakterom. Integrisani poklopac za punjenje i V8 BITURBO E PERFORMANCE natpis na krilima naglašavaju hibridnu prirodu vozila.

[3] Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

Unutrašnjost

Unutrašnjost koja kombinuje dinamiku i elektrifikaciju.

MANUFAKTUR upravljasč od nappa kože, dvobojni​

Ovaj MANUFAKTUR upravljač koji je specifičan za AMG[3] je završen finom dvobojnom nappa kožom. Karakteristični AMG ravni donji deo je preuzet iz moto trka i naglašava sportski duh kokpita. Ergonomski pozicionirani kontrolni paneli na dodir obezbeđuju intuitivnu lakoću korišćenja i promovišu fokusiranu vožnju.

[3] Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

AMG Performance sedišta

Sa svojim sportskim položajem sedenja, snažnim oblikom i integralnim naslonima za glavu, AMG Performance sedišta postavljaju osnovu za optimalno rukovanje. Multicontour paket sedišta [3] prilagođava AMG Performance sedišta kao odelo po meri dodavanjem ili smanjenjem nivoa vazduha u bočnim naslonima sedišta. MANUFAKTUR specijalne presvlake od ekskluzivne nappa kože u tobacco braon/crnoj boji pružaju posebno sportski i elegantan izgled.

[3] Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

ENERGIZING paketi

Udobnost za sva čula: dva paketa kombinuju raznovrsnu premijum opremu sa inovativnom inteligencijom. Vaš Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE može Vas namenski revitalizovati i razmaziti – za bolje performanse i prijatnu vožnju. Sa raznovrsnim programima udobnosti i atraktivnim dodacima kao što su multikonturna sedišta.[3]

[3] Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

Burmester® vrhunski 3D surround ozvučenje

Zvuk luksuznog sistema za kućnu zabavu, optimizovan za unutrašnjost Vašeg Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE. Inovativna tehnologija stvara trodimenzionalni zvuk preko krovne obloge. Sa VIP podešavanjima, možete uživati u savršenoj poziciji za slušanje i odabrati različite zvučne obrasce – koji u potpunosti odgovaraju Vašem muzičkom ukusu.[3]

[3] Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

Centralni ekran sa stilovima prikaza tipičnim za AMG

Centralni ekran visoke rezolucije od 30,2 cm (11,9 inča) naelektriše će Vas svojim avangardnim dizajnom, izvanrednim sjajem boja i čitljivošću specifičnom za AMG, a pruža i intuitivan rad tokom vožnje. Ugao nagiba ekrana je električno podesiv kako bi se izbegle iritantna refleksija.

Ekran vozača sa grafikom specifičnom za hibridno vozilo

Visokokvalitetni digitalni ekran vozača od 31,2 cm sa AMG-specifičnim i hibridnim ekranima obezbeđuje da su sve informacije uvek jasno čitljive. Za intenzivnije iskustvo vožnje, izgled instrument table može se prilagoditi različitim stilovima prikaza i pojedinačnim izborom glavnih prikaza.

Performanse

Idealna kombinacija za emocionalne performanse.

Kao hibrid, ovaj luksuzni roadster nudi fascinantnu dinamiku vožnje i vodi AMG Driving Performance u električnu budućnost. Na čelu koncepta je pogon, sa svojim direktnim odgovorom i strategijom pogona koja uvek ima za cilj maksimalne performanse u električnom režimu. Oslanjanje takođe predstavlja beskompromisnu ​​dinamiku, izvanrednu udobnost i rukovanje orijentisano na sportske performanse.

Kontaktirajte nas

Prvi korak ka vašem novom
Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE.

Imate li pitanja o novom Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE? Jednostavno popunite našu kontakt formu.