© 2024 Jevtovic Cars d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

Mercedes-AMG
G 63

Mercedes-AMG
G 63

Spoljašnost

Spoljašnost nove Mercedes-AMG G-Klase.

Potpuno novi Mercedes-AMG G 63 je oličenje čiste snage i sofisticiranosti. Njegov dizajn je harmoničan spoj ekstrovertne elegancije i atletske snage. Svaki element, od njegove robusnosti do prefinjenih detalja, pokazuje AMG-ovu posvećenost performansama i luksuzu.

Unutrašnjost

Unutrašnjost nove Mercedes-AMG G-Klase.

AMG Performance upravljač u dizajnu od karbonskih vlakana / MICROCUT mikrovlakna sa AMG dugmadima

AMG Performance upravljač, ukrašen karbonskim vlaknima, ima površinu za držanje perfirianu sa MICROCUT mikrovlaknima[1]. Sa aluminijumskim ručicama menjača i prepoznatljivom oznakom na 12 sati, on unosi u unutrašnjost novog Mercedes-AMG G 63 autentičnu trkačku suštinu.

[1] Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

MBUX sa dizajnom ekrana karakterističnim za AMG

Multimedijalni sistem nove generacije MBUX pokazuje idealnu kombinaciju sportskog dizajna i inovativnog koncepta rada i prikaza. AMG ekrani vizuelizuju dinamičku orijentaciju, dok možete da prelazite između karakterističnih AMG ekrana u potpuno digitalnoj instrument tabli.

AMG karbonski ukrasni elementi

Unesite u svoj potpuno novi Mercedes-AMG G 63 duh trkačke staze. AMG ukrasni elementi od karbona[5] se harmonično uklapaju, dodajući dozu ekskluzivnosti i kontrastne lepote unutrašnjosti.

Burmester® 3D surround ozvučenje

Uronite u impresivnu dimenziju zvuka uz Burmester® 3D surround ozvučenje koji može da se pohvali sa do 31 zvučnikom. To nije samo slušanje; to je hi-fi putovanje.

Dizajn sedišta karakterističan za AMG

Osetite elegantnu završnu obradu u vidu presvlaka od nappa kože sa perforacijama i karakterističnom AMG šarom na sedištima. Izrađena sa preciznošću, sedišta nude veliku udobnost i podršku, obezbeđujući da svaka vožnja bude izuzetna.

AMG pragovi vrata

AMG paneli pragova zrače prefinjenim belim sjajem, pružajući ugođaj dobrodošlice dok ulazite u svoje vozilo.

Performanse

Moć, nasleđe i performanse bez premca.

Potpuno novi Mercedes-AMG G 63 kombinuje uzbudljive performanse sa izuzetnim dizajnom. Njegov V8 motor, dopunjen AMG Performance izduvnim sistemom, nudi nalet uzbudljive snage i radosti na glatkim autoputevima i neravnim terenskim stazama. U unutrašnjosti, luksuz i funkcionalnost. G 63 poseduje novi prednji branik sa istaknutim vertikalnim letvicama u blizini usisnika za vazduh, poboljšavajući njegov dinamični stil, savršeno usklađen sa kultnim bočnim izduvima.

Kontaktirajte nas

Vaša pitanja u vezi sa novom
G-Klasom.

Ako ste zainteresovani za kupovinu nove G-Klase i želite da Vaš lokalni prodavac stupi u kontakt sa Vama, popunite kontakt formu.